Techniek als hulpmiddel

Diensten

Vakgebieden en vakkennis

Ontwerp en advies

Beheer en onderhoud

Beoordeling en controle

Computerruimte

Projecttoezicht

Bliksembeveiliging

Brandmeld installatie

Datanetwerk

Elektrische installatie

Energiebesparing

Kabelberekening

Noodstroom installatie

Noodverlichting

PV-installatie

Verlichting

Ontwerp, advies en beheer is vakwerk. Kies voor het vakwerk dat uw gebouw verdient. Adviseur elektrotechniek; ontwerp, advies en beoordeling Advies technisch gebouwbeheer Wesselektro advies Welkom

Over Wesselektro advies


Uw adviseur elektrotechniek voor ontwerp, advies en beoordeling van elektrische installaties en de complete E- en W-installaties van computerruimten. Snel een helder Programma van Eisen of functioneel opgesteld bestek als basis voor uw installatie, serverruimte of onderhoud.

Wesselektro advies werkt landelijk als zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau elektrotechniek. Lees meer >

Contact


E-mail

030-6377154

Stuwmeer 84

3994 HK  Houten


Voorwaarden

DNR-2011

© Wesselektro advies

KvK 30191317

Privacy en disclaimer

Bijgewerkt op 04-05-2024

Bel  030-6377154

Stuur een e-mail

Share on LinkedIn Share on Facebook

Delen op

Uw adviseur

Ervaring

Oplossingen

Visie en Missie

Voorwaarden

Privacy en disclaimer

Uw adviseur >

KENNISMAKEN

Regelgeving verschuift steeds meer naar doelstellende voorschriften. De keuze voor toe te passen techniek vraagt om ervaring en vakkennis.


Het opstellen van een PvE of het schrijven van een bestek is daarom steeds meer van belang.


Met een goed opgesteld bestek heeft u een juridisch sterk document in handen. Daarmee kunt u een overeenkomst sluiten voor de uitvoering van het beoogde werk.


U heeft een adviseur elektrotechniek in Houten gevonden met een praktijk gerichte aanpak van ontwerp, advies en onderhoud van elektrische installaties. Laten we eens kennismaken.Uw belang

De toegevoegde waarde van een kleiner onafhankelijk adviesbureau elektrotechniek komt tot uiting in aandacht, betrokkenheid, ervaring, flexibiliteit en vakkennis. Ontwerp, advies en onderhoud van uw elektrische installatie moet aansluiten bij uw specifieke wensen en vooral een betrouwbare, functionele en veilige installatie opleveren. Maar u wilt een gevoel hebben bij wie u in huis haalt. Persoonlijk kennismaken is dan een snelle en goede mogelijkheid. Gerust wat vragen stellen, of de visie van een deskundige horen en uiteraard zonder dat er meteen een factuur komt. Vrijblijvend samen een uurtje “sparren” met een elektrotechnisch adviseur over vragen die bij u leven. Mogelijk bevestigt het uw idee of leidt dat tot nieuwe inzichten. Wellicht vinden we kostenbesparende factoren die nieuwe perspectieven bieden en u verder op weg helpen. Lees meer over bereikte oplossingen.


Vakkennis en ervaring

Uw adviseur elektrotechniek heeft binnen het vakgebied ruime ervaring opgebouwd door het vakkundig en enthousiast uitoefenen van verschillende functies binnen de installatie branche.


Noodzaak van een gedegen ontwerp en advies

Een goede elektrische installatie bestaat uit veel meer onderdelen dan u denkt en integratie van systemen is complex. Moderne (montage-) technieken bieden steeds meer alternatieven voor een energiebesparend, flexibel en veilig ontwerp. Een afgewogen advies, een degelijk ontwerp en goed beschreven onderhoud aan de hand van een duidelijk Programma van Eisen (PvE) of een helder geschreven actueel Functioneel Bestek is daarom echt een noodzaak voor elke elektrische installatie. Bovendien verschuift de norm NEN 1010, de belangrijkste norm voor elektrische installaties, steeds meer naar doelstellende bepalingen.


Voorwaarden en advieskosten

Wesselektro advies hanteert als adviseur elektrotechniek de in de branche gebruikelijke voorwaarden en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 30191317.


Een offerte is altijd voorzien van een raming van de advieskosten. U ontvangt wekelijks een verantwoording van de gewerkte uren. Werkzaamheden worden in rekening gebracht op basis van een All-in uurloon (exclusief BTW).Transparant, inzichtelijk en u betaalt nooit teveel.


Overtuigd? Neem contact op voor een nadere kennismaking.


Gerard Wessels