Techniek als hulpmiddel

Diensten

Vakgebieden en vakkennis

Ontwerp en advies

Beheer en onderhoud

Beoordeling en controle

Computerruimte

Projecttoezicht

Bliksembeveiliging

Brandmeldinstallatie

Datanetwerk

Elektrische installatie

Energiebesparing

Kabelberekening

Noodstroominstallatie

Noodverlichting

PV-installatie

Verlichting

Over Wesselektro advies

 

Uw adviseur elektrotechniek voor ontwerp, advies en beoordeling van elektrische installaties en de complete E- en W-installaties van computerruimten. Snel een helder Programma van Eisen of functioneel opgesteld bestek als basis voor uw installatie, serverruimte of onderhoud.

Wesselektro advies werkt landelijk als zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau elektrotechniek. Lees meer >

Bijgewerkt op 28-08-2021
Ontwerp, advies en beheer is vakwerk.
Kies voor het vakwerk dat uw gebouw verdient.
Adviseur elektrotechniek; ontwerp, advies en beoordeling
Advies technisch gebouwbeheer
Wesselektro advies
Welkom
Contact
030-6377154
E-mail
Stuwmeer 84
3994 HK  Houten
030-6377154
E-mail
Kennismaken
Steeds meer regelgeving verschuift naar doelstellende voorschriften. De keuze voor toe te passen techniek komt voor rekening van vakmensen.

Het opstellen van een PvE of het schrijven van een bestek is daarom steeds meer van belang.

Met een goed opgesteld bestek heeft u een juridisch sterk document in handen waarmee u een overeenkomst kunt sluiten voor de uitvoering van het beoogde werk.
Uw adviseur >

Uw adviseur

Ervaring

Oplossingen

Visie en Missie

Voorwaarden

Privacy en disclaimer

U heeft een adviseur elektrotechniek in Houten gevonden met een praktijk gerichte aanpak van ontwerp, advies, onderhoud & beheer van elektrische installaties. Een aanpak die al sinds 2003 leidt tot slimme oplossingen door een combinatie van vakkennis, praktisch inzicht, aandacht voor u als gebruiker en voor het milieu. Contact opnemen.

Uw belang
De toegevoegde waarde van een kleine onafhankelijke adviseur elektrotechniek komt tot uiting in zijn aandacht, betrokkenheid, flexibiliteit en vakkennis. Ontwerp, advies en onderhoud van uw elektrische installatie moet aansluiten bij uw specifieke wensen en vooral een veilige, functionele en betrouwbare installatie opleveren. Maar u wilt een gevoel hebben bij wie u in huis haalt. Persoonlijk kennismaken is dan een snelle en goede mogelijkheid. Gerust wat vragen stellen, of de visie van een deskundige horen en uiteraard zonder dat er meteen een factuur komt. Vrijblijvend samen een uurtje “sparren” met een elektrotechnisch adviseur over vragen die bij u leven. Mogelijk leidt dat tot nieuwe inzichten of bevestigt het uw idee. Wellicht vinden we kostenbesparende factoren die nieuwe perspectieven bieden en u verder op weg helpen. Lees meer over bereikte oplossingen.

Vakkennis en ervaring
Uw adviseur heeft binnen het vakgebied elektrotechniek ruime ervaring opgebouwd door het vakkundig en enthousiast uitoefenen van verschillende functies binnen de installatie branche.

Adviseur elektrotechniek en eigenaar Wesselektro advies sinds 2003

Manager Vastgoed & Techniek Facilitair Bedrijf Jaarbeurs Utrecht

Projectleider Elektrotechniek / Service & Onderhoud Croon Elektrotechniek BV

Hoofd Engineering en Tekenkamer NIB-Utrecht (nu BAM-Techniek)

Wesselektro advies profileert zich als adviseur elektrotechniek door:

Het ontwerp en advies, samen met u als klant, vanuit een praktische invalshoek, vorm te geven op basis van een ruime en jarenlange ervaring in ontwerp, projectleiding en onderhoudsmanagement in de elektrotechniek, sector utiliteit.

Zinvolle en innovatieve technieken en processen toe te passen in een duidelijke relatie tot beschikbaarheid, veiligheid, milieu, energie beheer en een flexibel gebruik van vastgoed.

Noodzaak van een goed ontwerp en advies
Een functioneel en veilig ontwerp voor uw elektrische installatie vereist vakkennis en een duidelijke omschrijving. De norm NEN 1010, de belangrijkste norm voor elektrische installaties, is maar voor een beperkt deel aangewezen door het Bouwbesluit en verschuift steeds meer naar doelstellende bepalingen. Bovendien bestaat een goede elektrische installatie uit veel meer onderdelen dan u denkt en is integratie van systemen complex. Moderne (montage-) technieken bieden steeds meer alternatieven voor een energiebesparend, flexibel en veilig ontwerp. Een afgewogen advies, een degelijk ontwerp en goed beschreven onderhoud aan de hand van een duidelijk Programma van Eisen (PvE) of een helder geschreven actueel en functioneel bestek is daarom echt een noodzaak voor elke elektrische installatie.

Advieskosten
Elke offerte is voorzien van een raming van de advieskosten. Verrichte werkzaamheden worden in rekening gebracht op basis van een All-in uurloon (exclusief BTW), waarbij u wekelijks een verantwoording van de gewerkte uren ontvangt. Transparant, inzichtelijk en u betaalt nooit teveel.
Wesselektro advies hanteert als adviseur elektrotechniek de in de branche gebruikelijke voorwaarden.

Overtuigd? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.