Techniek als hulpmiddel

Diensten

Vakgebieden en vakkennis

Ontwerp en advies

Beheer en onderhoud

Beoordeling en controle

Computerruimte

Projecttoezicht

Bliksembeveiliging

Brandmeldinstallatie

Datanetwerk

Elektrische installatie

Energiebesparing

Kabelberekening

Noodstroominstallatie

Noodverlichting

PV-installatie

Verlichting

Ontwerp, advies en beheer is vakwerk. Kies voor het vakwerk dat uw gebouw verdient. Adviseur elektrotechniek; ontwerp, advies en beoordeling Advies technisch gebouwbeheer Wesselektro advies Welkom

Over Wesselektro advies

Uw adviseur elektrotechniek voor ontwerp, advies en beoordeling van elektrische installaties en de complete E- en W-installaties van computerruimten. Snel een helder Programma van Eisen of functioneel opgesteld bestek als basis voor uw installatie, serverruimte of onderhoud.

Wesselektro advies werkt landelijk als zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau elektrotechniek. Lees meer >

Contact


E-mail

030-6377154

Stuwmeer 84

3994 HK  Houten


Voorwaarden

DNR-2011

© Wesselektro advies

KvK 30191317

Privacy en disclaimer

Bijgewerkt op 27-11-2021

Bel  030-6377154

Stuur een e-mail

Uw adviseur

Ervaring

Oplossingen

Visie en Missie

Voorwaarden

Privacy en disclaimer

Uw adviseur >

KENNISMAKEN

U heeft een adviseur elektrotechniek in Houten gevonden met een praktijk gerichte aanpak van ontwerp, advies en onderhoud van elektrische installaties. Laten we eens kennismaken.Uw belang

De toegevoegde waarde van een kleine onafhankelijke adviseur elektrotechniek komt tot uiting in zijn aandacht, betrokkenheid, ervaring, flexibiliteit en vakkennis. Ontwerp, advies en onderhoud van uw elektrische installatie moet aansluiten bij uw specifieke wensen en vooral een betrouwbare, functionele en veilige installatie opleveren. Maar u wilt een gevoel hebben bij wie u in huis haalt. Persoonlijk kennismaken is dan een snelle en goede mogelijkheid. Gerust wat vragen stellen, of de visie van een deskundige horen en uiteraard zonder dat er meteen een factuur komt. Vrijblijvend samen een uurtje “sparren” met een elektrotechnisch adviseur over vragen die bij u leven. Mogelijk leidt dat tot nieuwe inzichten of bevestigt het uw idee. Wellicht vinden we kostenbesparende factoren die nieuwe perspectieven bieden en u verder op weg helpen. Lees meer over bereikte oplossingen.


Vakkennis en ervaring

Uw adviseur heeft binnen het vakgebied elektrotechniek ruime ervaring opgebouwd door het vakkundig en enthousiast uitoefenen van verschillende functies binnen de installatie branche.


Noodzaak van een gedegen ontwerp en advies

Een goede elektrische installatie bestaat uit veel meer onderdelen dan u denkt en integratie van systemen is complex. Moderne (montage-) technieken bieden steeds meer alternatieven voor een energiebesparend, flexibel en veilig ontwerp. Een afgewogen advies, een degelijk ontwerp en goed beschreven onderhoud aan de hand van een duidelijk Programma van Eisen (PvE) of een helder geschreven actueel Functioneel Bestek is daarom echt een noodzaak voor elke elektrische installatie. Bovendien verschuift de norm NEN 1010, de belangrijkste norm voor elektrische installaties, steeds meer naar doelstellende bepalingen.


Advieskosten en voorwaarden

Elke offerte is voorzien van een raming van de advieskosten. Verrichte werkzaamheden worden in rekening gebracht op basis van een All-in uurloon (exclusief BTW), waarbij u wekelijks een verantwoording van de gewerkte uren ontvangt. Transparant, inzichtelijk en u betaalt nooit teveel.


Wesselektro advies hanteert als adviseur elektrotechniek de in de branche gebruikelijke voorwaarden.


Overtuigd? Neem contact op voor een nadere kennismaking.

Steeds meer regelgeving verschuift naar doelstellende voorschriften. De keuze voor toe te passen techniek komt voor rekening van vakmensen.


Het opstellen van een PvE of het schrijven van een bestek is daarom steeds meer van belang.


Met een goed opgesteld bestek heeft u een juridisch sterk document in handen waarmee u een overeenkomst kunt sluiten voor de uitvoering van het beoogde werk.