Techniek als hulpmiddel

Diensten

Vakgebieden en vakkennis

Ontwerp en advies

Beheer en onderhoud

Beoordeling en controle

Computerruimte

Projecttoezicht

Bliksembeveiliging

Brandmeld installatie

Datanetwerk

Elektrische installatie

Energiebesparing

Kabelberekening

Noodstroom installatie

Noodverlichting

PV-installatie

Verlichting

Ontwerp, advies en beheer is vakwerk. Kies voor het vakwerk dat uw gebouw verdient. Adviseur elektrotechniek; ontwerp, advies en beoordeling Advies technisch gebouwbeheer Wesselektro advies Welkom

Over Wesselektro advies


Uw adviseur elektrotechniek voor ontwerp, advies en beoordeling van elektrische installaties en de complete E- en W-installaties van computerruimten. Snel een helder Programma van Eisen of functioneel opgesteld bestek als basis voor uw installatie, serverruimte of onderhoud.

Wesselektro advies werkt landelijk als zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau elektrotechniek. Lees meer >

Contact


E-mail

030-6377154

Stuwmeer 84

3994 HK  Houten


Voorwaarden

DNR-2011

© Wesselektro advies

KvK 30191317

Privacy en disclaimer

Bijgewerkt op 02-07-2024

Bel  030-6377154

Stuur een e-mail

Share on LinkedIn Share on Facebook

Delen op

Overige diensten

Ontwerp en advies

Beheer en onderhoud

Beoordeling en controle

Computerruimte

Diensten >

PROJECT TOEZICHT

Wesselektro advies blijft na afronding van een ontwerp graag betrokken bij de aanbesteding en realisatie van uw project. Zo blijft het mogelijk partijen aan de gemaakte afspraken te houden.Toezicht bij nieuwbouw, verbouw en renovatie

Bij het ontwerp en de realisatie van een elektrische installatie is gedegen project toezicht een belangrijke voorwaarde voor een efficiënt project verloop en een goed project resultaat. Project toezicht houdt in dat er toezicht plaats vindt op het volgens bestek en tekeningen realiseren van de installatie zoals bedoeld. De toezichthouder is het aanspreekpunt voor alle bouwpartners en adviseert u als opdrachtgever over voorstellen van de aannemer/installateur, of over zaken die volgens het bestek goedkeuring nodig hebben. Hij houdt toezicht op de planning, op de coördinatie, op de tekeningen en informeert u tijdig en volledig over voortgang, financiën en kwaliteit. Een belangrijke taak binnen elk project.


Toezicht bij beheer en onderhoud

Project toezicht bij dit proces houdt in het aansturen en controleren van onderhoudsbedrijven op basis van een concreet, bestaand of nog op te zetten duurzaam onderhoudsplan en budget. Initiatief, beoordeling van offertes, aansturing en controle van de werkzaamheden worden namens u als opdrachtgever volledig verzorgd. Aan de hand van te bewaken KPI’s en rapportage blijft u op de hoogte van planning, kosten en het resultaat.


Tijdelijke inzet

Een fulltime inhuur op locatie is vaak helemaal niet nodig. Een parttime inzet past mogelijk veel beter binnen uw budget of in uw organisatie. Net dat ene extra noodzakelijke project leidt tot overbelasting van uw medewerkers. Uitbreiding van uw personeelsbestand is dan uiteraard (nog) geen optie. Uitbesteding aan een ervaren kracht met kennis op het gebied van realisatie of beheer & onderhoud van vastgoed biedt dan net die extra inzet die nodig is.


Doelgroepen

Bedrijven, instellingen, VvE’s en overheden die vastgoed beheren en nieuwbouw, renovatie en/of het beheer en onderhoud niet binnen de eigen organisatie kunnen realiseren.


Elektrotechnische installatie bedrijven die een ontwerp, het toezicht op de uitvoering of een opleverings- c.q. beproevingsrapportage (tijdelijk) niet in eigen beheer kunnen realiseren.


Neem contact op met de vraag naar de mogelijkheden voor project toezicht.