Techniek als hulpmiddel

Diensten

Vakgebieden en vakkennis

Ontwerp en advies

Beheer en onderhoud

Beoordeling en controle

Computerruimte

Projecttoezicht

Bliksembeveiliging

Brandmeld installatie

Datanetwerk

Elektrische installatie

Energiebesparing

Kabelberekening

Noodstroom installatie

Noodverlichting

PV-installatie

Verlichting

Ontwerp, advies en beheer is vakwerk. Kies voor het vakwerk dat uw gebouw verdient. Adviseur elektrotechniek; ontwerp, advies en beoordeling Advies technisch gebouwbeheer Wesselektro advies Welkom

Over Wesselektro advies


Uw adviseur elektrotechniek voor ontwerp, advies en beoordeling van elektrische installaties en de complete E- en W-installaties van computerruimten. Snel een helder Programma van Eisen of functioneel opgesteld bestek als basis voor uw installatie, serverruimte of onderhoud.

Wesselektro advies werkt landelijk als zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau elektrotechniek. Lees meer >

Contact


E-mail

030-6377154

Stuwmeer 84

3994 HK  Houten


Voorwaarden

DNR-2011

© Wesselektro advies

KvK 30191317

Privacy en disclaimer

Bijgewerkt op 02-07-2024

Bel  030-6377154

Stuur een e-mail

Share on LinkedIn Share on Facebook

Delen op

Uw adviseur

Ervaring

Kennismaken

Oplossingen

Visie en Missie

Voorwaarden

Uw adviseur >

DISCLAIMER

Wesselektro advies gaat zorgvuldig om met informatie. Op deze pagina leest u meer over de rechten en aansprakelijkheid ten aanzien van informatie op deze website.Disclaimer

Wesselektro advies verleent u graag toegang tot www.wesselektro.nl, hierna te noemen "deze website". Deze website heeft een informatief karakter. Informatie op deze website is vrijblijvend, wordt periodiek en zonder aankondiging gewijzigd. Ondanks alle zorg die besteed wordt aan de samenstelling en publicatie van deze website aanvaardt Wesselektro advies geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard of omvang dan ook, die het gevolg is of zou kunnen zijn van een mogelijke onvolledigheid of fout in de informatie op deze website en/of het gebruik van de vermelde informatie. Aan de informatie op deze website kunt u dus geen rechten ontlenen.


Links op deze website zijn bedoeld ter ondersteuning van de op deze website aangeboden informatie. De voorwaarden en de privacy verklaring van die websites kunnen afwijken van de voorwaarden en de privacy verklaring die voor deze website gelden. Wesselektro advies draagt geen verantwoordelijkheid voor websites noch voor de inhoud van die websites waarvan een link is opgenomen.


Neem bij twijfel contact op voor meer informatie over deze website of over de disclaimer.